DE BEREN

Erik en Fleur van restaurant De Beren Oosterhout

LEES HET VERHAAL VAN ERIK OOMES EN FLEUR VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Hij begon zijn loopbaan in 2007 achter de bar bij restaurant De Beren in Oosterhout, Erik Oomes. En dat terwijl hij opgeleid was tot gymleraar. Maar door zijn toewijding en zakelijk inzicht kreeg al hij snel meer verantwoordelijkheden binnen het restaurant. In februari 2016 was het dan ook zo ver en werd Erik Oomes franchisenemer van De Beren Oosterhout, een stap die hij maakte op basis van een succesvolle crowdfunding campagne. In 2020 begon het restaurant met bezorgen, wat in oktober van dat jaar resulteerde in een tweede vestiging: een volledig bezorgrestaurant naast de bestaande zaak.

Onlangs zetten Erik en Fleur opnieuw een doordachte stap: in juni 2024 verkochten zij het bezorgrestaurant aan hun vertrouwde bedrijfsleider Wendy, die de locatie jarenlang succesvol had gerund. Hierdoor ontstond ruimte voor een forse investering in hun hoofdvestiging. Het restaurant in Oosterhout werd volledig vernieuwd, met aandacht voor sfeer, keukenapparatuur en gastbeleving.


Hun ondernemersverhaal laat zien hoe je binnen De Beren kunt groeien: met een solide formule, persoonlijke betrokkenheid en slimme keuzes is succes niet gebonden aan één plek. Erik en Fleur bewijzen dat door te blijven investeren én durven loslaten, je als franchisenemer duurzaam kunt blijven ontwikkelen.

Wil jij nu ook dat Fleur en Erik uitgeroepen worden tot Franchisenemers van het jaar? Breng dan nu je stem uit en help hen deze titel te winnen!